Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Agenda

2023

ALV Utrecht BIJ1: 10 juni 14.00 – 15.00

Het belangrijkste punt van deze ALV is dat een aantal bestuursleden zullen vragen om een verlenging van hun bestuurstermijn van zes maanden. De reden hiervoor is dat de bestuurstermijn van 5 van de 6 bestuursleden deze juni verloopt, maar we merken dat we op dit moment niet de capaciteit hebben om bestuursverkiezingen op te zetten. Daarom willen we graag deze verlenging aanvragen, zodat we goed de tijd kunnen nemen voor echte bestuursverkiezingen in december. Vrijwilligersbijeenkomst: 3 juli 19.30 – 21.30

Locatie BuurtThuis Kanaleneiland
Livingstonelaan 1350, Utrecht
De locatie is rolstoeltoegankelijk

Voor meer informatie mail naar utrecht@bij.orgVisiedag

In de herfst willen we weer een Visiedag organiseren. Net als vorig jaar, willen we dat de Visiedag een dag wordt waar de hele afdeling samen kan komen om te brainstormen over alles wat belangrijk is voor de afdeling.

Wil je mee organiseren aan de Visiedag? Kom dan naar de vrijwilliersbij1komst op 3 juli! Daar zullen we een planning maken en verantwoordelijkheden verdelen.

Weet je nog niet zeker of je wil mee organiseren? Ook dan ben je van harte welkom op de vrijwilligers bij1komst, bijvoorbeeld om andere BIJ1ers te leren kennen, of je eigen ideeën voor activiteiten aan te dragen. Hoe dan ook hopen je daar te zien!